Hem

Välkommen till Söderbergsel – Din Elektriker i Stockholm

Söderbergs El är ett väletablerat elföretag som startades 1976. Vi sitter i Sundbyberg och har uppdrag över hela Stor Stockholm. Vårt företag arbetar i huvudsak mot försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar, bygg och saneringsföretag och även privatpersoner.

Vi hjälper dig med allt som har med el att göra. Våra kvalificerade elektriker hjälper Dig att lösa elproblem och uppfylla Dina förväntningar på ett professionellt sätt.

Vårt mål är att Ni som kund skall känna Er trygga och veta att Ni får ett professionellt bemötande när Ni anlitar oss och våra tjänster.

Vi  är medlemmar i IN och är registrerade som auktoriserat Elinstallationsföretag hos Elsäkerhetsverket.

Professionella Elektrikertjänster för Både Hem och Företag

På Söderbergs elektriska erbjuder vi  eltjänster för både privatpersoner och företag samt bostadsrättsföreningar. Vi vet hur viktigt det är för varje kund som bestämmer sig att anförtro sig till en elektriker att arbete och tjänster utförs av högsta kvalitet. Med många års erfarenhet i branschen och ett team av certifierade elektriker, garanterar vi säkerhet, kvalitet och kundnöjdhet i varje projekt vi tar oss ann. Det är oerhört viktigt för oss att kunderna känner sig helt säkra på att de har valt professionella elektriker som har rätt kunskap i sitt arbete. 

Det är lika viktig för oss att säkerställa att de material och produkter som används i arbetet är av högsta kvalitet. Därför använder vi endast produkter av högsta kvalitet som vi har arbetat med i många år. Dessutom lämnar vi alltid en garanti fört vårt arbete och material som vi har levererat. Vi utför arbetet enligt Installatörsföretagens ramar för Ansvar och Kontrol.