Billaddare

Installation av billaddare

Har du skaffat en elbil eller laddhybrid? Få hjälp utav oss att välja rätt laddstation för smidig och enkel laddning av bil. Vi utför installation av billaddare i Sundbyberg och i hela Stockholmsområde. 

På Söderbergsel AB är vi stolta över att vara en del av den gröna omställningen. Vi erbjuder professionell installation av elbilsladdare för både privatperson och företag. Vår erfarenhet säkerställer att din laddningslösning är både effektiv och pålitlig. 

Hos oss får du:

  • Rådgivning och planering. Vi hjälper dig att välja rätt typ av laddare och placering baserat på dina behov och förutsättningar.
  • Kvalitativa produkter. Vi erbjuder endast laddare från ledande tillverkare som är fokuserade på att leverera produkter av bästa kvalité och lång livslängd. 
  • Professionell installation. Våra certifierade elektriker installerar laddaren enligt gällande säkerhetskrav. 
  • Underhåll och support. Hos oss får du support för att säkerställa att din laddare fungerar optimalt. 

Ta ett steg mot en hållbar framtid och säkerställ att du är redo för morgondagens transporter. 

Hör av dig till oss på 08 27 43 00 eller info@soderbergsel.se

Passa på!

Du som installerar laddstation kan få avdrag för grönteknik på 50% av arbetskostnaden och material pris från Skatteverket. Om du har rätt till avdraget sköter vi avdrags processen och beloppet dras direkt på fakturan. 

 
 

Kontakta oss på 08 27 43 00 eller info@soderbergsel.se för en kostnadsfri konsultation.

Gör ett hållbart val och förbered dig för framtidens transport redan idag.

Installation av elbilsladdare för olika behov.

Vi är en godkänd återförsäljare av de populäraste laddstationerna Zaptec. Våra elektriker hjälper dig i hela processen från installation till registrering av användare för att följa energiförbrukning, laddhistorik, m.m.

Testvinnare i Norges Bilforbunds test av laddbox 2022 – Zaptec GO. 

  • En laddstation som passar alla bilar.
  • Väldesignad och kompakt 22kW laddare som laddar bilen upp till  100 km i timmen. 
  • Är certifierade med högsta säkerhetsstandard.
  • Uppkopplad med Wifi eller 4G för att få tillgång till de senaste uppdateringar och funktioner. 

Vi har lösningar för olika behov

Oavsett om du letar efter en billaddare till hemmet eller till en större organisation kan vi hjälpa dig att hitta rätt billaddare som är anpassat till ditt behov. Vi installerar billaddare av olika tillverkare som är anpassade båda till elbilar och ladd hybrider. I dagsläget är billaddare designade så att de gör mer än bara laddar elbil, den har många smarta funktioner till exempel kan man följa laddningsstatus, se rapporter och statistik.  

Lastbalansering

Man kan komplettera installationen med lastbalansering, vilket betyder att fastighetens strömförbrukning dynamiskt justeras så att flera strömförbrukande apparater kan vara igång samtidigt utan att några säkringar går. En lastbalansering hjälper till och känner av den totala belastningen i hushållet i första hand fördelas den tillgängliga elen till hushållet och därefter resterande el till bilen, så att ingenting överbelastas. Det innebär att all el tas vara på och att elbilen laddas snabbare än om man inte har lastbalansering. Den dynamiska lastbalanseringen ser till att inga säkringar går och att bilen/billarna får en så optimerad laddning som möjligt.