Våra tjänster

Våra tjänster

Söderbergs El – din lösning på alla typer av elarbeten. Vi är redo att hjälpa till så väl som mindre elarbeten eller ett större projekt av elinstallation/ reparation. 

Vi arbetar med alla typer av företag stora som små, bostadsrättsföreningar samt privata personer.

Våra behöriga elektriker uppfyller alla säkerhetskrav och vi lämnar alltid garanti för utfört elarbete. 

Privata personer kan få ROT-avdrag på 30% av arbetskostnaden från Skatteverket. För att förenkla avdragsprocessen gör vi det åt dig och drar det beloppet direkt på fakturan. 

Eltjänster privata personer

 • Om du behöver hjälp inom el hemma, boka våra elektriker som kan hjälpa till med:
 •  Felsökning
 • Kabeldragning
 • Byte/ installation av vitvaror
 • Byte/ installation av elcentral
 • Installation av spotlights
 •  Installation av billaddare
 • Installation/ byte av strömbrytare, dimmers, vägguttag, belysning, värmegolv, m.m.
 • Energibesparing – byte till LED, elradiatorer, belysning med rörelsesensorer. 

Eltjänster företag

Vi samarbetar med sanerings och byggföretag samt försäkringsbolag inom olika typer av projekt stora som små där vi utför alla förekommande elinstallationer. Hos oss finns det ett stort utbud av hyresutrustning av tillfällig el allt från UC16 Amp. till HC630 Amp., gummikablar, belysningsslingor med mera. Allt som kan behövas vid tillfällig el för event, nybyggnation, tillfällig uppställning av mobila enheter och skador. 

Vi har ett brett utbud av tjänster för alla företag. Våra kunniga och proffsiga elektriker kan hjälpa med uppstående elfel, nyinstallation och service. Tillsammans kan vi också hitta bästa lösningar för att minska företagets energiförbrukningar. I vårt arbete använder vi högkvalitativa material som vi lämnar garanti för. 

Vi är registrerade som auktoriserat Elinstallationsföretag hos Elsäkerhetsverket och alla arbete utföras enligt Installatörsföretagets ramar. Alla våra elektriker är utbildade och är ID06 certificierade.

 

Eltjänster bostadsrättsföreningar

I nuläget jobbar vi med flera bostadsrättsföreningar som anlitat oss allt ifrån:

 •  Stambyte
 • Felsökningar
 • Installation av billaddare/ motorvärmare
 • Energieffektivisering
 • Uppgradering av elanläggning
 • Sensorstyrdbelysning i allmänna utrymmen
 • Löpande elservice och reparationsarbete i fastigheten.

Elinstallation

Elinstallation är en av de huvudfaktorerna inte bara vid husbyggnation utan också för den som köper äldre fastigheter eller planerar renovering av lokaler. Om ditt hem eller andra lokaler har äldre system så hjälper vi dig att uppgradera det för att uppfylla moderna säkerhetsstandarder, minska brandrisker och förbättra energieffektiviteten. Vi hanterar installationsprocessen från planering till besiktning. 

 Att installera el kräver noggrannhet, kunskap och erfarenhet för att säkerställa säkerhet och kvalité.  Vi erbjuder ett brett utbud av elinstallationstjänster för privatperson, företag och bostadsrättsföreningar.  Oavsett om du behöver hjälp med enklare reparation eller omfattande nyinstallation är våra erfarna elektriker redo att leverera högkvalitativa lösningar som uppfyller alla dina behov. Få enkelt professionell hjälp med elinstallation genom att kontakta oss.

Felsökning

Upplever du elavbrott i din bostad eller annan lokal utan någon konkret anledning? Det kan finnas många olika orsaker varför fastigheten förlorar ström och ibland kan det vara lite svårt att hitta felet själv om man inte har tillräcklig kunskap inom el. Vissa enklare arbeten får man göra själv om man har tillräckliga kunskaper annars skall man alltid låta en behörig elektriker utföra elarbetet. För att minska oro och säkerställa fastighetens säkerhet är det viktigt att hitta elfelen och åtgärda dem.

Visa saker kan man själv göra när det har blivit mörkt hemma. Tänk på vad har du gjort innan strömavbrott? Kanske har du satt på ovanligt många elapparater samtidigt eller har kopplat in en äldre elapparat? Att ha många elapparater igång kan orsakat strömavbrott. Kontrollera först om det är strömlöst i hela hemmet eller bara i visa delar. Om endast en del är strömlös så kan det vara en säkring som har gått eller så kan jordfelsbrytaren ha löst ut. Då kan du själv kolla alla säkringar först. Om du är hel utan el så kan det vara en huvudsäkring som har löst ut. Du kan enkelt kontrollera själv genom att dra ur alla apparater, lampor och kontakter som sitter i uttagen. Slå till huvudsäkring och kolla vad som händer efter att du sätter in en apparat i taget. Om huvudsäkringen löser ut igen så finns det fel som behöver åtgärdas. Det kan t. ex. var en apparat som är trasig. Om du har det minsta tvivel och om du inte har tillräckligt med kunskap om el skall du alltid kontakta behöriga elektriker. 

Om du har gjort felsökning hemma och fortfarande inte vet vad har orsakat elfel så är du varmt välkommen kontakta oss. Söderbergsel kan hjälpa med felsökning och åtgärdande av identifierade elfel.

Hittar du inte den tjänst som du behöver?
Vänligen kontakta oss så berättar vi dig om hur vi kan hjälpa med det du behöver ha hjälp med.